Політика

Кличко: парламентська опозиція готова піти на компроміси заради підписання Угоди про асоціацію з ЄС

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко знову заявляє, що опозиція готова піти на компроміси, які нададуть можлив і сть підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом, адже позитивне рішення для України на саміті у Вільнюсі допоможе їй стати частиною європейського простору.

"Україну хочуть бачити в Європі, наші партнери простягають нам руку. І лише від нас залежить, наскільки ми зможемо використати цей шанс. Наголошую, що опозиційні фракції готові проголосувати за необхідні закони, що допоможуть Україні підписати Угоду про асоціацію", - зазначив В.Кличко в ефірі "Радіо Свобода", повідомляє прес-служба партії "УДАР" у четвер.

Водночас лідер партії вважає, що Україна ще має останній шанс для того, щоб не втратити можливість підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

В.Кличко зазначив: "Ми розуміємо, що часу майже не залишилося, але наступного вівторка ми ще можемо проголосувати за ці закони ("євроінтеграційні" закони - ІФ), щоб рішення у Вільнюсі були позитивними щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ