Політика

Кокс і Кваснєвський прибули до ВР на позачергове засідання

До Верховної Ради, де в середу має відбутися позачергове засідання, приїхали представники місії Європейського парламенту (ЄП) екс-президент Польщі Александр Кваснєвський та екс-президент ЄП Пет Кокс.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", журналісти, які очікують представників місії біля будівлі парламенту, запитали, як йдуть справи, на що А.Кваснєвський відповів: "Спокійно дайте нам попрацювати".

Охорону навколо будівлі парламенту посилено .

Наразі до будівлі Верховної Ради з вул. Грушевського від Європейської площі рухається колона у складі близько 200 осіб з символікою партії "УДАР" і "Батьківщина".

Як повідомлялося, на середу призначено позачергове пленарне засідання Верховної Ради, на якому можуть бути розглянуті проект закону про можливість лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі, а також проект закону про прокуратуру (№ 3541, друге читання); проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів (№ 3396, друге читання).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ