Політика

Партія "Родина" тимчасово змінила керівника та висунула кандидатів на вибори до ВР

Партія "Родина", лідером якої донедавна був колишній народний депутат Ігор Марков, тимчасово змінила лідера та висунула кандидатів на довибори до Верховної Ради, заплановані на 15 грудня цього року.

Як повідомили кореспонденту "Інтерфакс-Україна" в партії в понеділок, під час 10-го з'їзду партії делегати обрали тимчасовим головою "Родини" депутата Одеської облради Вадима Савенка. "Цю посаду він обійматиме тимчасово, доки Ігор Марков незаконно перебуває під вартою", - повідомили в партії.

Також у результаті голосування було внесено зміни до складу політради партії, до якої увійшли Сергій Бовбалан та В.Савенко.

В.Савенко також балотуватиметься на виборах до Верховної Ради 15 грудня у 94-му одномандатному виборчому окрузі (Київська область). В окрузі №132 (центр - місто Первомайськ Миколаївської області) "Родина" висунула директора сміттєвивізної компанії "Союз", яку пов'язують з І.Марковим, Юрія Кривенка, а в 223-му окрузі (Шевченківський район Києва) виступить член партії Олександр Потьомкін.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ