Політика

Міщенко пропонує ухвалити його закон про лікування засуджених за кордоном у першому читанні й направити його до профільного комітету

Народний депутат Сергій Міщенко (позафракційний) вважає, що його законопроект про лікування засуджених за кордоном має бути розглянутий відповідно до закону про регламент Верховної Ради.

"Відразу розглядати його (законопроект - ІФ) не можна. Вони мають усе зробити за процедурою, згідно з законом, з регламентом... і тільки перше читання, ніяких остаточних", - сказав він журналістам у кулуарах Верховної Ради в четвер.

Він наголосив, що профільний комітет Верховної Ради має розглянути цей законопроект, а Верховна Рада - проголосувати за внесення законопроекту до порядку денного.

Як повідомив журналістам народний депутат Володимир Олійник (фракція Партії регіонів), необхідно дати доручення профільному комітету розглянути два законопроекти (С.Міщенка та позафракційного нардепа Анжеліки Лабунської) про лікування засуджених за кордоном.

"Я вніс би їх (законопроекти - ІФ) до порядку денного, дав би доручення комітету сьогодні до вечора провести засідання, а завтра ми змогли б проголосувати", - сказав В.Олійник.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ