Політика

Законопроект Міщенка про лікування ув'язнених за кордоном неприйнятний, заявляють у "Батьківщині"

У парламентській фракції "Батьківщина" називають неприйнятною для вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко законодавчу ініціативу позафракційного нардепа Сергія Міщенка про можливість виїзду ув'язнених на лікування за кордон.

"Цей законопроект неприйнятний, тому що там чітко передбачено норму, що це фактично відбування покарання за межами України, і при тому, що це відбування покарання ще й не зараховується до загального терміну відбуття покарання, а саме - 7-річного ув'язнення", - заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у вівторок у Києві.

"Треба говорити відверто: це не варіант Міщенка, це, ймовірно, варіант якої-небудь Банкової, треба відверто про це говорити", - додав політик.

А.Яценюк звернувся до президента України Віктора Януковича і до Адміністрації президента із закликом припинити "ці політичні ігрища".

"Ви маєте свій варіант? Вийдіть зі своїм варіантом, де стоятиме підпис Віктора Януковича, місії Кокса і Квасневського, підпис опозиції, і тоді це буде варіант, а решта - це ігрища для того, щоб відтягнути час, аби потім зіграти в гру "а хто винен?", - сказав лідер парламентської фракції "Батьківщина".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ