Політика

Литвин не бачить конкурентів Януковичу на президентських виборах 2015 року

Народна партія не висуватиме свого кандидата на президентські вибори 2015 року, заявляє лідер партії, голова комітету Верховної ради України з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин.

"Я абсолютно переконаний, що цю тему не порушуватимуть у зв'язку з цілою низкою обставин і чинників, про які навіть не варто говорити", - сказав В.Литвин в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на запитання про те, чи можна говорити, що Народна партія поступово починає підготовку до президентських виборів 2015 року, і чи буде партія висувати свого кандидата.

"Я візьму на себе право стверджувати, що і політвиконком, і політрада, і з'їзд не висуватимуть кандидата від Народної партії на президентських виборах", - заявив В.Литвин.

"Скажу відверто, серед тих, хто вже визначився як претендент на участь у президентській кампанії, я не бачу жодного конкурента для чинного президента України Віктора Януковича", - наголосив він.

"Очевидно, така картина збережеться і в 2015 році. Ми не воюватимемо проти країни, а будемо, як і раніше, працювати. При цьому будемо говорити про те, які рішення влади неефективні, від яких дій слід відмовлятися, пропонувати своє бачення того, що потрібно зробити для зміцнення держави і забезпечення гідного життя людей", - зазначив політик.

Повний текст інтерв'ю буде опубліковано на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ