Політика

ВР може розглянути в четвер питання виборів депутатів у проблемних округах, виборів мера Києва та депутатів Київради, припускає Богословська

Народний депутат фракції Партії регіонів Інна Богословська припускає, що Верховна Рада в четвер розгляне питання про вибори народних депутатів у проблемних округах і вибори київського мера та депутатів Київради.

"Зараз розглядатиметься питання про вибори в проблемних округах. Цілком можливо провести разом з ними й вибори в Києві", - сказала вона на брифінгу в четвер у Києві.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, коли саме планується провести ці вибори, вона сказала: "У вересні". Вона також зазначила, що наразі проект постанови з цього питання готується.

За словами І.Богословської, коли опозиція почула, що триває підготовка цього законопроекту, вона злякалась, і "це викликало такий галас".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на порядку денному на четвер, який роздали депутатам, стоїть питання внесення до порядку денного сесії питання про вибори народних депутатів у проблемних округах.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ