Політика

Ухвалені на "виїзному" засіданні ВР закони будуть легітимними, якщо їх підпише Янукович, - Литвин

Народний депутат України, спікер Верховної Ради VI скликання Володимир Литвин вважає, що ухвалені на "виїзному" засіданні в четвер закони будуть легітимними, якщо їх підпише президент України і їх буде оприлюднено.

"Якщо їх підпише президент і їх буде оприлюднено, вони будуть легітимними", - сказав В.Литвин журналістам у п'ятницю, відповідаючи на запитання, чи можна вважати законними рішення, ухвалені на виїзному засіданні депутатів більшості.

При цьому він не захотів коментувати кількість присутніх народних депутатів на вчорашньому засіданні. "Я не був (на цьому засіданні - ІФ) присутнім. Мені, я вважаю, неетично займатися моралізаторством", - сказав В.Литвин.

При цьому депутат зазначив, що якщо вчора в залі були присутніми понад 240 депутатів, то ухвалені закони мають право на життя.

Як повідомлялося, в четвер депутати більшості провели засідання в актовому залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійна зала парламенту на вул. Грушевського була заблокована опозиціонерами. Під час засідання депутати ухвалили понад 20 законів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ