Політика

"Батьківщина" та "УДАР" зняли свої кандидатури на користь свободівця Сиротюка на виборах до Тернопільської міськради

Народні депутати Василь Деревляний (фракція "Батьківщина"), Ігор Побер (фракція "УДАР") та Олексій Кайда (фракція "Свобода") заявили про співпрацю цих політсил на виборах до Тернопільської міськради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 міста Тернополя.

Як повідомляє прес-служба Тернопільської обласної організації ВО "Свобода", про це нардепи заявили на прес-конференції в Києві в четвер.

"Йдеться про підтримку кандидата від "Свободи" Михайла Сиротюка (обраного у багатомандатному окрузі від ВО "Свобода" - ІФ). Представники "Батьківщини" та "УДАРу" знімають свої кандидатури на користь свободівця. Михайлу Сиротюку також висловила свою підтримку обласна організація партії "Фронт змін", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"Незважаючи на різні ідеології та програми, об'єднані опозиційні сили діють за спільним планом. Так, у нас різняться ідеологічні принципи, з багатьох економічних і соціальних питань маємо розбіжності. Але лише разом зможемо побороти режим Януковича (президент України Віктор Янукович - ІФ). Це, звичайно, непросто, але і нам, і нашим партнерам вдається переступати через власні амбіції", - заявив О.Кайда.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ