Політика

Суд оголосить вирок колишньому керівнику фракції Черновецькому в Київраді Комарницькому 6 грудня

Шевченківський районний суд Києва 6 грудня орієнтовно о 9.30 оголосить вирок колишньому керівнику фракції блоку Леоніда Черновецького в Київраді Денису Комарницькому, обвинуваченому у розбійному нападі на адвоката Івана Гранцева.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", про дату оголошення вироку повідомила в понеділок після завершення судового засідання головуюча у справі суддя Олена Мелешак.

Виступаючи в дебатах і з останнім словом, підсудний Д.Комарницький винним себе не визнав.

"Я не визнаю себе винним. Я ніколи не завдавав тілесних ушкоджень Гранцеву, не забирав портфель", - сказав він.

На переконання Д.Комарницького, в справі немає жодних доказів його провини.

"У моїх діях відсутній склад злочину. Враховуючи викладене, я прошу суд виправдати мене, скасувати запобіжний захід і повернути суму грошової застави (Д.Комарницькому було обрано запобіжний захід у вигляді застави - ІФ)", - сказав він.

Як повідомлялося, 11 квітня 2011 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти колишнього зятя мера Києва Л.Черновецького, депутата Київської міської ради В'ячеслава Супруненка і Д.Комарницького за скоєння ними розбійного нападу на одного з партнерів юридичної компанії "Корпоративні технології", адвоката Івана Гранцева. Напад стався 2 вересня 2005 року в приміщенні Київського міського Бюро технічної інвентаризації.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ