Медицина

Cушкевич виступає за створення служб перевезення людей з інвалідністю у великих містах України

 Керівник Всеукраїнської організації людей з інвалідністю, уповноважений президента з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич виступає за створення служб перевезення людей з інвалідністю у великих містах України.

"Я хотів би звернутися до керівників обласних центрів і великих міст. Давайте ми подумаємо, що уряд робить із територіальними громадами, й поширимо цю ініціативу на рівень великих міст також. Створюйте ці Служби перевезення людей з інвалідністю", - сказав В.Сушкевич під час церемонії передання представникам територіальних громад спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей із порушеннями опорно-рухового апарату в п'ятницю в Києві.

Він нагадав, що в рішенні уряду передбачено, що автобуси отримують територіальні громади, міста та селища, які створюють такі служби, крім обласних центрів і міст обласного значення.

Як повідомлялося, в березні 2018 року Кабмін передбачив механізм стимулювання територіальних громад до створення Служб перевезення людей з інвалідністю.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ