Медицина

Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації госпіталізовані після повернення зі звільнення

Деяких курсантів столичного Військового інституту телекомунікацій та інформатизації госпіталізували після скарг на болі в шлунку та нудоту, повідомляє Міністерство борони України.

"11 червня 08:30 до санчастини інституту звернулися курсанти зі скаргами на біль у животі та нудоту. Більшість із тих, хто звернувся по допомогу, напередодні перебували у звільненні, за межами навчального закладу. Командування інституту вжило низку оперативних невідкладних заходів. Усім, хто звернувся до медичного пункту, надано меддопомогу, частину розміщено в лазареті", - йдеться в повідомленні на сторінці Міноборони в соцмережі Facebook у понеділок.

Начальник інституту ініціював службову перевірку, до якої залучені фахівці санепідемслужб, лікарі Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь", Центрального управління ВСП ЗСУ.

"Наразі ситуація контрольована, динаміки до збільшення захворюваності серед особового складу немає, жоден військовослужбовець госпіталізації не потребує", - наголошується в повідомленні.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що від харчового отруєння постраждали від 50 до 150 курсантів, причини отруєння не встановлені.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ