Медицина

МОЗ України офіційно призначило директора ДП "Електронне здоров'я"

Дениса Мацуя, який раніше переміг у конкурсі на посаду генерального директора держпідприємства "Електронне здоров'я", офіційно призначено на цю посаду, повідомило Міністерство охорони здоров'я України.

Д.Мацуй до 2017 року був комерційним директором і директором із маркетингу компанії OpsWay. Він має 11 років досвіду в сфері створення і впровадження ІТ-проектів, фахівець в організаційному менеджменті, стратегічному плануванні та управлінні, веденні проектів, запуску нових продуктів і послуг, зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, конкурс на посаду гендиректора підприємства було оголошено на початку березня 2018 року. 19 березня Д. Мацуя було визначено переможцем конкурсу.

ДП "Електронне здоров'я" створене для функціонування і розвитку інформаційних і телекомунікаційних електронних систем у сфері охорони здоров'я. Його основними завданнями є технічне забезпечення створення, впровадження, експлуатації програмно-інформаційних систем, ведення реєстрів, розробка систем управління електронними базами, а також створення необхідної для цього нормативно-правової бази.

Підприємство також координуватиме впровадження на місцях програмно-технічних засобів для використання електронних систем у сфері охорони здоров'я.

Раніше в Міністерстві охорони здоров'я повідомляли, що функції адміністрування та подальшого розвитку електронної системи охорони здоров'я eHealth, створеної для реалізації у рамках медичної реформи принципу "гроші йдуть за пацієнтом" будуть передані ДП "Електронне здоров'я" до початку літа.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ