Медицина

У Черкасах після отруєння 11 осіб залишаються в реанімації

У м.Черкаси після масового отруєння в школі 8 травня на лікуванні перебувають 57 осіб, з яких 11 - у реанімації у стані середньої тяжкості.

"Станом на 7:00 9 травня на лікуванні перебувають 57 осіб (53 учня і 4 вчителі), з них: 11 - у реанімації у стані середньої тяжкості, решта в задовільному і легкому стані", - повідомляється в зведенні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в середу.

Як повідомлялося, 8 травня в Черкасах на території загальноосвітньої школи № 8 під час проведення шкільної лінійки погіршилося самопочуття у 15 учнів школи (2-9 класи). Навчальний процес в школі призупинено.

Для визначення причини погіршення стану здоров'я учнів проведено обстеження приміщення та прилеглої території школи, відібрано проби водопровідної і бутильованої питної води, а також проведено заміри повітря на вміст шкідливих речовин.

"Перевищень вмісту хімічних речовин понад гранично допустимої концентрації не виявлено", - повідомили у ДСНС.

Міністерство охорони здоров'я України повідомило, що до лікарні Черкас з ознаками отруєння звернулися 94 дитини, з яких госпіталізовано 53 школярів і двох дорослих.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ