Інвестиції

Дилер Citroen поставив "Новій пошті" ще 51 автомобіль Citroen Berlingo

Офіційний дилер автобренда Citroen компанія "ВіДі Елеганс" передала 51 спеціальний комерційний автомобіль Citroën Berlingo VU на адресу компанії "Нова пошта", повідомляється в прес-релізі представництва автобренда в Україні.

Згідно з повідомленням, поточного року це вже друга партія таких автомобілів, поставлених "ВіДі Елеганс" для "Нової пошти" (перша партія - також 51 авто).

"І це лише початок - на цьому співпраця не закінчується, заплановано подальші постачання", - констатується в повідомленні.

При цьому в представництві уточнили, що автомобілі укомплектовані відповідно до побажання замовника, зокрема, створені на основі моделі зі стандартним кузовом L1, але мають посилену підвіску з вантажопідйомністю до 1000 кг. Також є кондиціонер, датчики паркування, мультимедійна система з 8-дюймовим дисплеєм і підтримкою інтеграції смартфону (технології Android Auto і Apple CarPlay).

Автомобілі для НП оснащені дизельним двигуном 1,6 HDi 92 і 5-ст. МКПП (витрати пального 4,8 л на 100 км у змішаному циклі), інтервал терміну регламентних ТО збільшено до 15 тис. км (або раз на рік); загальна гарантія 2 роки, але пробіг при цьому не обмежений.

Вартість контракту в компанії не уточнюють. На сайті "ВіДі Елеганс" ціна автомобіля Citroën Berlingo VU стартує з 455,7 тис. грн (у комплектації Control 1000) і з 539,7 тис. грн (комплектація Worker).

Офіційне представництво Citroеn в Україні розпочало операційну діяльність у червні 2010 року. Лінійка автомобілів Citroеn у країні представляє широкий модельний ряд легкових і комерційних авто.

Заснована в 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії складається з понад 6 тис. відділень у всій країні.

Група "Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс"(система Forpost) і "Нова пошта Глобал".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ