Події

Встановлено особи підозрюваних у вбивстві чиновника в Запоріжжі, одного з них затримано, іншого оголошено в розшук

Встановлено особи підозрюваних у скоєнні вбивства чиновника в Запоріжжі, одного фігуранта злочину затримано в Києві, іншого оголошено в розшук, повідомило ГУ Нацполіції Запорізької області.

"У результаті проведеного комплексу слідчо-оперативних заходів були встановлені двоє фігурантів - чоловіки 21 і 33 років, обидва - мешканці інших регіонів країни", - ідеться в повідомленні у фейсбуці.

Як повідомлялося, 11 червня вранці в центрі Запоріжжя кілер здійснив п'ять пострілів у 38-річного керівника одного з департаментів міської ради. Від отриманих поранень потерпілий помер під час реанімаційних заходів.

"Слідством встановлено, що декілька днів зловмисники відстежували жертву і готувалися здійснити задумане. При цьому вони вдавалися до заходів конспірації. У день злочину в спланований час кілери чекали чиновника біля його будинку. Коли той вийшов із під'їзду, один із чоловіків здійснив п'ять пострілів із вогнепальної зброї. Після цього фігуранти виїхали з міста і переховувалися на території інших областей", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що оперативникам управління карного розшуку Запорізької поліції вдалося встановити місцезнаходження одного з них. Чоловіка затримали та доправили до Запоріжжя, де за рішенням суду його було взято під варту.

Іншого фігуранта оголошено в розшук. Під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури обом зловмисникам було повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Як повідомляється, за адресами, де переховувалися підозрювані, проведено обшуки, в результаті яких вилучено речові докази, а також транспортні засоби, на яких вони пересувалися під час підготовки до реалізації скоєного злочину та залишили Запоріжжя після вбивства. Усе вилучене направлено на проведення відповідних експертиз. Тривають слідчі дії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ