Події

Шістьох людей поранено в результаті обстрілу Селидового Донецької області - прокуратура

У ніч на 14 червня п'ятеро людей дістали поранення внаслідок обстрілу Селидового Донецької області, повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму телеграм-каналі.

"5 осіб поранено внаслідок обстрілу Селидового. Місто зазнало ворожого удару сьогодні вночі. Росіяни пошкодили 10 багатоповерхівок, 3 адмінбудівлі та кілька магазинів", - ідеться в повідомленні.

Філашкін зазначив: "Не минає жодного дня, щоб росіяни не вдарили по відносно віддалених від фронту містах Донбасу. Кожен, хто досі залишається в області, наражає себе на смертельну небезпеку".

За повідомленням Офісу генпрокурора вранці в п'ятницю, 13 червня 2024 року о 21:10 окупанти скинули авіабомбу на житловий квартал у м. Селидове Донецької області. Попередньо, проти мирного населення ворог застосував УМПБ Д-30СМ. "Унаслідок обстрілу дістали поранення шестеро містян віком від 62 до 93 років. У них діагностовано мінно-вибухові й осколкові поранення та забої. Також пошкоджено щонайменше 10 багатоповерхових житлових будинків, приватне домоволодіння, магазини, кафе та аптеку", - ідеться в повідомленні в телеграмі.

 

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ