Події

Зеленський: Всі у світі, хто постачає зброю і стоїть пліч-о-пліч з Україною, є справжнім рятівником життя

Усі у світі, хто постачає зброю і стоїть пліч-о-пліч з Україною, є справжнім рятівником життя, заявив президент України Володимир Зеленський.

"Важливо бути всім разом, щоб російський терор був подоланий і щоб кожен, хто винний у цих ударах, отримав справедливу відповідь. Кожен, хто підтримує нас системами ППО, кожен, хто постачає Україні зброю для захисту від російських терористів, кожен, хто у світі, хто стоїть з нами пліч-о-пліч і не має дефіциту рішучості, є справжнім рятівником життя", - ідеться в його телеграм-каналі.

"Дякую всім у світі, хто зараз підтримує Україну, наш Харків та засуджує російський терор", - зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що повітряна тривога в Харківській області триває вже понад 12 годин і Харків цілий день перебуває під ударами російських військ.

Як повідомлялося, РФ у суботу завдала кілька ударів по Харкову, зокрема по будівельному гіпермаркету "Епіцентр" і щільній житловій забудові в центрі міста. унаслідок цих атак кількість постраждалих сягнула 54 осіб, загиблих налічується вже п'ятеро, але їхня кількість продовжує зростати, за інформацією мера міста Ігоря Терехова.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ