Події

Сили оборони відбили 27 атак на авдіївському і 17 на бахмутському напрямку, загалом за добу сталося 84 бойові зіткнення

Українські військовослужбовці відбили 27 атак на авдіївському та 17 на бахмутському напрямку, загалом за добу сталося 84 бойових зіткнення, повідомляє Генштаб ЗСУ станом на 7:00 середи.

На авдіївському напрямку українські військові відбили 27 атак біля населених пунктів Олександропіль, Новоолександрівка, Прогрес, Євгенівка, Новоселівка Перша, Уманське, Нетайлове Донецької області.

На бахмутському напрямку українські військові відбили 17 атак поблизу населених пунктів Верхньокам'янське, Виїмка, Спірне, Роздолівка, Іванівське, Новий та Андріївка Донецької області.

На куп'янському напрямку українські військові відбили 16 атак неподалік населених пунктів Синьківка, Піщане, Берестове Харківської області; Стельмахівка Луганської області.

На лиманському напрямку українські військові відбили 3 атаки у населених пунктів Невське Луганської області та Терни Донецької області.

На новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога поблизу населених пунктів Красногорівка, Костянтинівка, Водяне та Урожайне Донецької області, де ворог за підтримки авіації 11 разів намагався прорвати оборону українських військ.

На оріхівському напрямку ворог 6 разів атакував позиції українських захисників біля Старомайорського Донецької області; Роботиного та на північний захід від Вербового Запорізької області.

На херсонському напрямку за минулу добу здійснив 3 невдалі атаки по позиціях українських військ на лівобережжі Дніпра.

Загалом минулої доби сталося 84 бойові зіткнення, зазначили в Генштабі.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ