Події

Окупанти завдали 16 авіаударів по Україні за добу, обстріляли понад 100 населених пунктів

Російські окупанти завдали за минулу добу 16 авіаційних ударів по території України, а також здійснили 41 обстріл позицій українських військ і українських населених пунктів із реактивних систем залпового вогню.

Як повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 неділі на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у фейсбуці, також противник атакував ударними безпілотними літальними апаратами типу "Shahed-136/131" об'єкти критичної інфраструктури України. У результаті бойової роботи силами і засобами протиповітряної оборони знищено 15 із 20 "Шахедів".

"Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у зведенні.

За даними Генштабу, окупанти завдали авіаційних ударів поблизу Петропавлівки Харківської області, Серебрянського лісництва в Луганській області, Ямполівки Донецької області.

Артилерійським і мінометним обстрілам із боку російських окупантів протягом доби зазнали понад 100 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях, серед них міста Вовчанськ Харківської області, Часів Яр, Красногорівка і Мар'їнка Донецької області, Оріхів Запорізької області, Очаків Миколаївської області, Херсон.

 

 

 

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ