Події

Ситуація на українсько-словацькому та українсько-угорському кордонах стабільна - Чопський прикордонний загін

Ситуація на ділянці відповідальності Чопського прикордонного загону стабільна. Усі пункти пропуску на словацькому та угорському кордонах працюють у штатному режимі, повідомила в п'ятницю прессекретар Чопського прикордонного загону Олена Трачук агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ситуація на ділянці відповідальності Чопського прикордонного загону стабільна. Усі пункти пропуску працюють у штатному режимі, контрольні операції здійснюються відповідно до технології оформлення. Ускладнень ситуації, конфліктних або нестандартних ситуацій не зафіксовано", - сказала вона.

Речниця Чопського прикордонного загону уточнила, що в четвер прикордонники отримали інформацію про короткий за часом протест, що відбувався на словацькому боці кордону, однак це не вплинуло на роботу пунктів пропуску на кордоні, вона відбувалася в штатному режимі.

Раніше ЗМІ повідомили, що Союз автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) погрожував заблокувати перетин кордону українськими перевізниками зі словацького боку, якщо Єврокомісія не поверне видачу комерційних дозволів на перевезення в межах ЄС.

Пізніше стало відомо, що UNAS у четвер, 16 листопада, на годину заблокував пункт перетину кордону з Україною.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ