Події

Держприкордонслужба: Ситуація з вантажівками на українсько-польському кордоні ускладнюється

На українсько-польському кордоні триває ускладнення руху вантажних транспортних засобів через перекриття польськими перевізниками руху в напрямку трьох пунктів пропуску - "Ягодин-Дорогуськ", "Краківець-Корчова", "Рава-Руська - Гребенне".

Як повідомили в Держприкордонслужбі України, станом на 12:00 четверга на ПП "Краківець" на в'їзд в Україну утворилася черга з 510 вантажівок - польські прикордонники пропускають приблизно одне-два авто на годину. На виїзд з України накопичення автотранспорту не фіксується.

У напрямку ПП "Рава-Руська", зазначають у відомстві, ситуація дещо інша, оскільки у двох напрямках ускладнено рух вантажівок - і на в'їзд, і на виїзд.

Наразі в цьому ПП спостерігається скупчення кількістю 410 вантажівок на в'їзд/виїзд. Польська сторона пропускає щонайбільше дві вантажівки на годину.

Своєю чергою в ПП "Ягодин" рух вантажівок ускладнений на в'їзд/виїзд. Наразі спостерігається черга з 810 вантажівок.

"Слід додати, що виїзд у напрямку Польщі здійснюється виключно за електронною чергою. Що стосується переміщення гуманітарної допомоги, пального, небезпечних і швидкопсувних вантажів на в'їзд в Україну, то ускладнень немає, також така категорія, як легкові автомобілі, автобуси, в обох напрямках у цих пунктах пропуску перетинає державний кордон у звичному режимі", - додали в Держприкордонслужбі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ