Події

Червоний Хрест України проведе конференцію про екологічні наслідки війни

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) проведе конференцію про екологічні наслідки війни у світлі міжнародного гуманітарного права.

"У понеділок, 6 листопада, Український Червоний Хрест організовує конференцію "Захист навколишнього середовища крізь призму міжнародного гуманітарного права", яка відбудеться у Львові", - повідомило ТЧХУ в п'ятницю у фейсбуці.

На конференції буде порушено питання наслідків бойових дій для навколишнього середовища та потенційної можливості спровокувати серйозні екологічні проблеми.

У конференції візьмуть участь представники української влади, наукових кіл, неурядових організацій і груп громадянського суспільства.

На конференції буде представлено академічне дослідження "Міжнародно-правовий захист природного середовища під час міжнародного збройного конфлікту: український вимір", розроблене за підтримки Українського Червоного Хреста.

Роботу напряму міжнародного гуманітарного права в ТЧХУ підтримують національні товариства Червоного Хреста Великої Британії, Данії, Швеції.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ