Події

Мережа АТБ відкрила магазин у Добропіллі Донецької області

Компанія "АТБ-Маркет" відновила роботу магазину в Добропіллі Донецької області, повідомили в пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

Це перше відкриття мережі на території області через більш ніж річну перерву.

"Магазин у Добропіллі в мікрорайоні Сонячний, відкрив двері 2 листопада, представлено близько 1,8 тис. позицій найнеобхідніших товарів. Магазин у Покровську на площі Свободи відчинить свої двері 11 листопада", - уточнили в пресслужбі.

Як повідомлялося, мережа АТБ тимчасово призупинила роботу магазинів у регіоні в серпні минулого року. Це був вимушений крок через загострення ситуації в Донецькій області. Про повернення в регіон у пресслужбі АТБ повідомили в жовтні 2023 року. Як уточнили агентству, окрім цих двох, інших відкриттів наразі не планують.

Корпорація "АТБ" - об'єднання великих українських підприємств, що провадять свою діяльність у таких сферах бізнесу, як роздрібна торгівля, управління активами, виробництво і продаж продуктів харчування, надання послуг у сфері спорту та відпочинку. На підприємствах корпорації працюють понад 70 тис. осіб.

Ритейлерська мережа корпорації станом на 1 червня 2023 року налічувала 1188 магазинів проти 1316 магазинів у січні-2022. За підсумками минулого року товарообіг мережі становив 176,9 млрд грн, що на 2% нижче результатів 2021 року (179,8 млрд грн).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ