Події

На Київщині завершили ремонт мосту через р. Трубіж - голова ОВА

У Броварському районі Київської області завершили капітальний ремонт мосту через р. Трубіж, що був зруйнований унаслідок повномасштабної російської агресії, повідомляє голова ОВА Руслан Кравченко.

"У Броварському районі завершили капітальний ремонт мостової споруди через річку Трубіж. Старий міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення Росії навесні 2022 року. Протяжність нового - 27 метрів. Він розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення. З'єднує два населені пункти: села Залісся та Заворичі", - написав Кравченко на сторінці у фейсбуці в четвер.

Очільник ОДА повідомив, що ремонт мосту розпочався у вересні 2022 року і тривав майже 13 місяців. Зокрема, відновлено берегові опори, облаштовано нове дорожнє полотно, встановлено перила, берегові конуси, а також облаштовано водовідвідні та очисні мережі.

"Відбудову продовжуємо. Відновлюємо на Київщині ще шість мостів і завершимо роботи найближчим часом. Ще для 14 мостових споруд розробляємо проєкти", - наголосив Кравченко.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ