Події

Правоохоронці розслідують обставини ДТП у Києві із загибеллю військового на блокпосту - поліція

Правоохоронці розслідують обставини ДТП у Києві, в якій загинув військовослужбовець, що ніс службу на блокпосту, повідомила пресслужба Національної поліції України.

"Водій автомобіля "Хонда" на блокпосту скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм потерпілий помер. Порушено кримінальне провадження", - ідеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що інцидент стався в ніч на неділю близько 00:30 на блокпосту при в'їзді до столиці. На місці працювали слідчі з розслідування ДТП столичного главку, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт.

"Як стало попередньо відомо, водій, керуючи автомобілем "Хонда", рухався автошляхом М-01 у напрямку Броварського проспекту в другій смузі для руху з трьох наявних, в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування", - розповіли в київському главку.

Зазначається, що надалі водій "Хонди" не впорався з керуванням і виїхав у крайню праву смугу руху, де скоїв наїзд на військовослужбовця, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ