Події

SkyUp Airlines оформила дозволи на виконання польотів у Канаді

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines отримала сертифікат FAOC, що дає змогу виконувати чартерні рейси і надавати ACMI-послуги ("мокрий лізинг") у повітряному просторі Канади, повідомила пресслужба компанії.

"На додачу до нещодавно отриманого сертифіката FAR129 для операцій у США SkyUp тепер може працювати і в Канаді. Сертифікат іноземного перевізника FAOC дає змогу українській компанії надавати ACMI-послуги та виконувати чартерні рейси з інших країн до Канади", - ідеться в повідомленні пресслужби.

Зазначається, що в рамках сертифікації перевізник також отримав charter permit (дозвіл на виконання нерегулярних рейсів) і CBSA carrier code (код перевізника від Агентства прикордонних служб Канади).

"Ми надзвичайно вдячні за довіру та цінуємо підтримку, яку нам надали Transport Canada у процесі затвердження. Раді можливості працювати на цьому важливому для нас ринку і запропонувати канадським авіакомпаніям і партнерам свій досвід і потужності для задоволення запиту на подорожі", - наведено в пресрелізі слова гендиректора SkyUp Дмитра Сєроухова.

Для виконання польотів за міжнародними маршрутами до Канади SkyUp оформив дозволи для дев'яти літаків зі свого флоту: це сім бортів Boeing 737-800: UR-SQQ, UR-SQG, UR-SQP, UR-SQC, UR-SQF, UR-SQB, UR-SQO; а також два борти Boeing 737-700: UR-SQE і UR-SQD.

SkyUp виконує комерційні рейси за ACMI-контрактами з середини квітня 2022 року. Станом на червень 2023 року, згідно з даними звіту ACMI Contract Monitor від ch-aviation, перевізник увійшов до 15 найкращих постачальників ACMI-послуг і до списку авіакомпаній із найбільшими ACMI-контрактами, повідомила авіакомпанія.

Раніше повідомлялося, що SkyUp Airlines отримала сертифікат іноземного авіаперевізника FAR129, що дозволяє здійснювати операційну діяльність на ринку США.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ