Події

"Епіцентр" запускає мережу хабів Е1 із зарядними станціями для електромобілів

Мережа торговельних центрів "Епіцентр" запускає мережу хабів E1 із зарядними станціями для електромобілів, перші об'єкти відкрито на парковках ТЦ компанії у Львові та Рівному, повідомила пресслужба мережі.

"Епіцентр завжди прагне до поліпшення клієнтського сервісу, і встановлення зарядних станцій - ще один крок у цьому напрямку. Електромобілі в Україні стають дедалі популярнішими. І щоб надати нашим клієнтам можливість підзарядити авто під час шопінгу, компанія ухвалила рішення обладнати паркування своїх торговельних центрів сучасними зарядними станціями", - повідомила директорка напряму "Автогрупа та інструменти" мережі "Епіцентр" Ольга Ющенко, слова якої наведені в пресрелізі.

Хаби розраховані на одночасну зарядку 10 автомобілів. Вони будуть оснащені станціями швидкої зарядки потужністю 120 кВт з трьома конекторами - CCS2, GB/T, CHAdeMO, а також розеткою для повільної зарядки АС на 22 кВт. Також заплановано встановлювати додаткові станції зарядки АС на 36 кВт, зазначається в повідомленні.

Для використання зарядної станції в хабі необхідно сканувати QR-код, встановити мобільний застосунок і прив'язати банківську карту для оплати.

"Епіцентр" планує обладнати хаби Е1 в усій торговельній мережі і має намір найближчими місяцями відкрити 10 нових об'єктів на парковках ТЦ у Житомирі, Одесі, Умані, Тернополі, Полтаві та Чернівцях.

Згідно з повідомленням, хаби будуть обладнані, зокрема, в торгових центрах на стадії будівництва або оновлення, зокрема, на об'єктах на вул. Братиславській та вул. Бальзака в Києві, в Бучі та Чабанах.

Хаб відкриють також в IQ-офісі "Епіцентру" в Городку Хмельницької області.

ТОВ "Епіцентр К" створено 2003 року, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві в грудні того ж року. Сьогодні розвиває найбільшу в країні мережу торгових центрів "Епіцентр", яка є лідером ринку в сегменті роздрібної торгівлі товарами для дому та ремонту. Входить до групи компаній "Епіцентр К", що розвиває також інтернет-магазин з маркетплейсом Epicentrk.ua, мережі гіпермаркетів "Нова лінія", спортивних товарів INTERSPORT, 4F та The Athlete's foot (TAF), а також агрокомпанію "Епіцентр Агро", заводи з виробництва керамічної плитки та керамограніту Epicentr Ceramic Corporation і "Карпатська кераміка", деревообробне підприємство ЦБМ "Осмолода".

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну мережа "Епіцентр" об'єднувала понад 80 торгових центрів у всіх регіонах країни. Внаслідок артилерійських і ракетних обстрілів агресора низку ТЦ було суттєво пошкоджено, а чотири центри в Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Бучі дощенту знищено.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ