Події

Київ та область повертаються до погодинних графіків відключення електрики – ДТЕК

Київ та область знову отримуватимуть електрику за погодинними графіками після того, як вранці четверга через російські повітряні атаки там довелося застосовувати екстрені відключення.

"Зусиллями енергетиків вдалося стабілізувати ситуацію після останньої атаки окупантів та повернутися до стабілізаційних графіків", - йдеться у повідомленні компанії у телеграм-каналі.

При цьому ДТЕК зазначив, що ситуація в енергосистемі все ще складна і попросила споживачів відповідально ставитися до використання електрики, зокрема не включати всі прилади одночасно.

Як повідомлялося, з початком атаки росіян у четвер вранці ДТЕК оголосив про застосування екстрених відключень у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Там також попередили, що складна ситуація з електрикою на Одещині може тривати кілька днів через пошкодження інфраструктури.

Ліміти споживання, що доводяться зазначеним областям і столиці, дозволяли останнім часом постачати е/е споживачам за погодинними графіками, за винятком Одеської області, де через дефіцит ресурсу екстрені відключення застосовувалися в нічний час.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ