Події

Сили оборони за добу завдали ударів по восьми місцях скупчення окупантів

Авіація Сил оборони протягом доби завдала п'яти ударів по районах зосередження російських загарбників, повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00 понеділка, опублікованій на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у фейсбуці.

Також українські захисники збили два ворожі літаки Су-25, вертоліт Ка-52, безпілотний літальний апарат "Орлан-10" та дві керовані авіаційні ракети Х-59.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили три райони зосередження окупантів та ворожий склад логістики, йдеться у зведенні.

Також повідомляється про втрати окупантів у попередні періоди. "Протягом 20-21 січня ворог проводив наступальні дії на запорізькому напрямку поблизу Малих Щербаків. За уточненими даними, внаслідок бойового зіткнення з підрозділами Сил оборони втрати загарбників у цей період становили понад 50 осіб, 16 із них - безповоротні. Крім того, знищено дев'ять одиниць озброєння та військової техніки різного типу (танк, шість одиниць БМП та бронеавтомобіль "Тигр"). Ще чотири одиниці пошкоджено", - повідомили у Генштабі.

Крім того, від початку січня цього року значно побільшало поранених військовослужбовців противника на тимчасово окупованій частині Херсонської області. "Місцеві лікарні переповнені. Усіх важких поранених концентрують у медичних закладах регіону. Тільки невелику кількість відправляють до тимчасово окупованого Криму для подальшого лікування", - повідомляється у зведенні.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ