Події

Окупанти обстрілювали Нікопольський район із території ЗАЕС – Єрмак

Російські окупанти в ніч на середу вели вогонь по Нікопольському району Дніпропетровської області з позицій, розташованих на території Запорізької атомної електростанції в окупованому м. Енергодарі Запорізької області, повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

"Нікопольський район. 80 реактивних снарядів по житлових будинках. Країна-терорист продовжує воювати з мирними людьми. Боягузливі росіяни не можуть нічого більше зробити, тому б'ють по містах, підло ховаючись на Запорізькій АЕС", - написав Єрмак у телеграм-каналі в середу вранці.

За його словами, відомі прізвища росіян, які віддають накази і виконують їх. "Ніхто з них не уникне покарання… Кілька поколінь росіян відповідатимуть за все зло", - додав Єрмак.

Як повідомлялося, 13 людей загинули, 11 постраждали внаслідок нічного обстрілу Нікопольського району Дніпропетровської області, п'ятеро з постраждалих перебувають у важкому стані. Окупанти двічі обстріляли район із реактивних систем залпового вогню "Град". Зафіксовано влучення 80 реактивних снарядів по житлових кварталах.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ