Події

Голова Миколаївської ОВА вважає, що власник компанії "Нібулон" міг загинути випадково, тому що ракета, яка влучила в його будинок, недостатньо точна

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що внаслідок обстрілу Миколаєва російськими окупантами власник агрокомпанії "Нібулон", Герой України Олексій Вадатурський міг загинути випадково, тому що модифікована ракета типу С-300, яка влучила в його будинок, не відрізняється достатньою точністю.

"Щодо обстрілу будинку Героя України Вадатурського, я не можу коментувати цю подію, бо триває слідство. Можу висловити особисту думку: на мій погляд, ця ракета С-300, вона недостатньо точна. І наступного дня після того, як загинув Олексій Опанасович Вадатурський, у те саме місце поряд прилетіли ще дві ракети в берег", – зазначив Кім на брифінгу у Медіацентрі "Україна – Укрінформ" у вівторок.

На його думку, "це якась планова ціль, яка була у росіян". "Можливо через те, що це колишня територія військової частини", - додав голова ОВА.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ