Події

Сучасна зброя та посилення санкцій гарантуватимуть перемогу України над РФ, переконана Тимошенко

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зазначає, що тривалі воєнні дії вже виснажили РФ, тому Україні потрібно більше сучасної зброї та посилення нищівних санкцій щодо країни-агресора, що спровокує перелом у війні та прискорить перемогу нашої держави над ворогом, повідомляється на сайті політсили у п'ятницю.

"У світі не розглядається нічого іншого, окрім перемоги України. Нищівної та розгромної перемоги над армією окупанта. На сьогодні так усі налаштовані", - сказала Тимошенко в ефірі "Єдиних новин".

За її словами, найголовніше, про що йдеться під час зустрічей із лідерами європейських країн - це посилення санкцій, постачання зброї, а також гуманітарні потреби українців. "Перемога - це зброя, і наші європейські друзі усвідомлюють це. Наші розмови багаторазово посилюють їхню впевненість у тому, що вони наразі роблять. Також щодня обговорюється, як зробити санкції проти Росії ще більш руйнівними для країни-агресора", - додала політик.

Також вона окреслила керівництву Єврокомісії потреби українців, які втратили житло внаслідок війни РФ проти України. "Нам потрібно зробити так, щоб до зими люди по максимуму мали дах над головою", - наголосила Тимошенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ