Події

Троє людей, зокрема дитина, загинуло внаслідок ворожого обстрілу Очакова – влада

Три людини, зокрема дитина, загинули внаслідок ворожого обстрілу Очакова, повідомляється у зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації.

"Сьогодні, 28 червня, з 4:00 обстрілів зазнало місто Очаків Очаківської громади. Влучено по території міського ринку, по будівлі палацу культури, в приватний сектор, а також у дві житлові будівлі (пряме влучення). Троє людей загинуло, з них одна дитина, ще шестеро поранено. Серед поранених теж є діти", - повідомляється у зведенні, розміщеному в телеграм-каналі мера Миколаєва Олександра Сєнкевича.

Унаслідок удару в деяких районах немає води, газо-, енергопостачання та інтернету, зазначено в інформації.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім уточнив, що серед поранених – тримісячна дитина у тяжкому стані.

"Також був обстріл Очакова. Троє загиблих, шестеро поранених. Загинула дівчинка шести років, тримісячна дитина в комі", - зазначив Кім у повідомленні в телеграм-каналі.

Згодом у телеграм-каналі Центру стратегічних телекомунікацій при Міністерстві культури та інформаційної політики України з'явилася інформація, що серед шести поранених четверо – діти: тримісячне немовля, яке перебуває в комі, однорічна дитина та підлітки 13 і 16 років.

"Дві людини загинуло, серед них дитина 6 років! Росія продовжує виміщати своє безсилля на мирних мешканцях. І найстрашніше – гинуть наші діти", - зазначила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва:

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ