Події

Інвестгрупа ITT планує через півтора року відкрити в Києві перший приватний хоспіс в Україні

Інвестиційна компанія "ІТТ-Інвест", що входить до Інвестиційної групи ITT (обидві - Київ), планує через рік-півтора відкрити в Києві перший приватний хоспіс в Україні й наразі шукає земельну ділянку на околиці міста, повідомив директор з інвестиційного банкінгу "ІТТ-Інвест" Максим Панфілов.

"Ми шукаємо ділянку, нас цікавить околиця. Сподіваємося відкрити хоспіс через рік-півтора", - повідомив він журналістам під час VIII щорічного міжнародного Retail Industry Forum у Києві в четвер.

М.Панфілов також повідомив, що компанія готова розглянути реконструкцію вже наявної будівлі площею до 10 тис. кв. м під хоспіс.

Відповідаючи на запитання про фінансування цього проекту, М.Панфілов зазначив, що компанія розглядає можливість як самостійного інвестування в проект, так і залучення партнерів. У перспективі можливе створення мережі хоспісів, додав він.

Раніше президент інвестгрупи ITT Оксана Маркарова повідомляла агентству про намір групи протягом 2011-2012 рр. стати інвестором у нерухомість у проектах зі створення в Києві першого в Україні приватного хоспісу та медичної плази (приватних поліклінік). Ішлося про хоспіс на 100 місць біля Києва плюс, імовірно, додатковий міні-готель для родичів.

Основною компанією групи ITT є створена в 1995 році підприємцями Сергієм Міщенком, Данилом Волинцем, Зіновієм Кузимківим і Орестом Попроцьким інвестиційна компанія "ITT-Інвест". Формування інвестгрупи завершилось у 2006 році. Акціонери групи у 2009 році заснували Акорд-Банк.

До інвестпортфеля напряму прямого інвестування "ITT Капітал" входять також Дарницький завод залізобетонних конструкцій, Завод залізобетонних виробів (Рівне), "Будпроммонтаж" (Київ), готель "Голосіївський" (Київ).

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ