Події

Верещук закликає батьків із тимчасово окупованих територій не відправляти дітей навчатися до окупантських навчальних закладів

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликає батьків із тимчасово окупованих територій не відправляти дітей навчатися до окупантських навчальних закладів.

"Звертаюся до батьків з тимчасово окупованих територій: не ведіть дітей вчитись в окупантські навчальні заклади. Переїжджайте на підконтрольну територію. Знаю, що важко. Розумію, без свого житла, без роботи, без друзів дуже важко. Але майбутнє тут з нами, а не там з ними. Трішки терпіння, і все налагодиться. Переживемо і це. Діти потім будуть вдячні", - написала Верещук у телеграм-каналі.

Вона також звернулася до педагогів навчальних закладів усіх рівнів на тимчасово окупованих територіях, щоби ті не працювали на окупантів.

"Просто переїдьте на підконтрольну уряду України територію. Робота тут вам знайдеться. Якщо будете працювати на окупантів, юридичної відповідальності, можливо, ви уникнете. Але вашу кар’єру педагога на цьому буде завершено", - наголосила віцепрем'єр.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ