Події

Венедіктова: Працюємо над правовими механізмами компенсації жертвам воєнних злочинів РФ

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила про спільну з міжнародними партнерами роботу над правовими механізмами забезпечення компенсації жертвам воєнних злочинів РФ.

"Генеральний прокурор Ірина Венедіктова зустрілася з прокурором Міжнародного кримінального суду Карімом Ханом та Амаль Клуні – британським юристом та правозахисником, яка входить до Legal Task Force – робочої групи, яка надає підтримку Україні у забезпеченні правосуддя для жертв міжнародних злочинів, скоєних РФ", повідомляє Офіс генерального прокурора у середу в телеграм-каналі.

У повідомленні наголошується, що Венедіктова, Хан та Клуні обговорили подальші дії щодо забезпечення всебічного розслідування міжнародних злочинів та відповідальності винних.

"Ми вдячні за те, що Амаль Клуні допомагає Офісу генпрокурора у розробці стратегії розслідування та переслідування міжнародних злочинів. Ми також працюємо разом над правовими механізмами забезпечення компенсації жертвам російської агресії", - наголосила український генпрокурор.

За словами Венедіктової, справедливість та відповідальність – спільна мета України та її міжнародних партнерів.

Джерело: https://t.me/pgo_gov_ua/4312

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ