21:59 27.05.2022

За кошти, зібрані UNITED24, закупили 35 транспортних апаратів ШВЛ

2 хв читати
За кошти, зібрані UNITED24, закупили 35 транспортних апаратів ШВЛ

За рахунок коштів, зібраних завдяки платформі UNITED24, було закуплено 35 транспортних апаратів штучної вентиляції легенів до медзакладів, повідомляє пресслужба United 24.

"Загалом за три тижні роботи UNITED24 зібрано $43 697 282. На рахунок Міністерства охорони здоров'я надійшло 30 215 400 грн ($1 032 972). 26 500 000 грн було направлено на закупівлю 35 транспортних апаратів штучної вентиляції легень", - йдеться в повідомленні пресслужби.

Нове обладнання отримають центри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській, Дніпропетровській, Сумській, Миколаївській, Одеській, Черкаській, Чернігівській та Полтавській областях України.

"Зараз ми допомагаємо в роботі службам екстреної медичної допомоги чотирьох сусідніх областей: Луганської, Донецької, Харківської та Запорізької. Без вагань готові рятувати всіх, хто потребує допомоги. (…) Щоб транспортувати тяжких пацієнтів, потрібні апарати ШВЛ, і я вдячний, що зараз ми отримуємо їх у рамках роботи платформи", - цитує пресслужба директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка.

Перший цільовий збір у рамках кампанії відбудеться у неділю, 29 травня, під час телемарафону Save Ukraine - #StopWar. Усі пожертвування надходитимуть на рахунок НБУ, закріпленого за Міністерством охорони здоров'я України.

Зазначається, що "на зібрані кошти буде закуплено хірургічні рентген-апарати C-арки, які, зокрема, допомагають виявляти осколкові поранення".

Подію транслюватимуть телеканали 1+1, 2+2, ТЕТ, ICTV, СТБ, Новий канал, М1, Україна, Україна 24, UA:Перший, UA:Культура, регіональні канали громадського мовника, Інтер і Рада, платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ та 1+1 Video, а також YouTube-канали 1+1 та Atlas Festival.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА