Події

Ніч у Харкові минула переважно тихо, напередодні місто обстрілювали з великокаліберних гармат "Піон" та РСЗВ - Синєгубов

У ніч проти п'ятниці російські окупаційні війська продовжували обстрілювати населені пункти Харківської області, жертв та постраждалих немає, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

"Ворог вночі продовжував обстрілювати населені пункти Харківської області. В м. Люботин внаслідок ворожих обстрілів пошкоджена школа-інтернат. Також вночі був обстріляний Чугуїв. Постраждали житлові будинки. На щастя, жертв немає", - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

За його словами, напередодні Харків зазнав обстрілів із великокаліберних гармат "Піон".

"Минулої доби російські окупанти обстрілювали Харків з великокаліберних гармат "Піон", дальність стрільби яких досягає 47 км, та систем залпового вогню. Усім харків’янам, які постраждали вчора, медики надають всю необхідну допомогу. Ніч пройшла в Харкові відносно тихо. Постраждалих немає", - Синєгубов.

Він наголосив, що попри переважну тишу, не варто нехтувати сигналами повітряної тривоги.

"Ще раз наголошую, що розслаблятися в жодному разі ще не можна. Ворог діє підступно і цілеспрямовано б'є по мирних мешканцях. Не перебувайте без нагальної потреби на вулицях та не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", - написав Синєгубов.

Як повідомлялося, 26 травня внаслідок неодноразового ворожого обстрілу Шевченківського та Київського районів Харкова загинули вісім осіб, серед яких 5-місячна дитина, 17 осіб (зокрема 9-річну дитину) було поранено.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ