Події

За добу знищено 130 окупантів, 26 одиниць техніки, 2 склади боєприпасів та агентурну групу

За добу в зоні Оперативного командування "Південь" знищено 130 окупантів та 26 одиниць техніки, знищено 2 ворожі склади боєприпасів.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією протягом доби завдано 110 уражень позицій противника. В результаті чого втрати ворога за добу склали 130 рашистів та 26 одиниць техніки, серед яких авіадесантна самохідна артилерійсько-мінометна установка, 3 модернізовані танки Т-72 броньованої та 12 – автомобільної техніки", – йдеться у зведенні в фейсбуці в ніч на середу.

Крім того, в районі П'ятихаток та Степанівки, що на Херсонщині, знищено 2 ворожі склади боєприпасів.

Наголошується, що агентурна мережа РФ, яка мала забезпечити проникнення ворожих ДРГ у Миколаїв, знешкоджена фахівцями Служби безпеки України. Встановлено, що агентурна група із 5 місцевих жителів була сформована резидентом під кураторством генерала російських окупаційних сил.

"Корабельне угруповання військово-морських сил ворога – у готовності до завдання ракетних ударів щонайменше 30 крилатими ракетами", – акцентували в ОК.

Повідомляється, що в Одеській області ситуація стабільна та контрольована. Силами оборони вжито заходів для забезпечення надійної охорони державного кордону, зокрема і на ділянці з невизнаною Придністровською Молдавською республікою. Провокації за допомогою інформаційних вкидань та імітацій терактів по той бік кордону "не переконливі та успіхів не мають".

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ