Події

Лише 100 людей тепер можуть прийняти у лікарні Сєвєродонецька після її обстрілу російськими окупантами

Медичні працівники лікарні міста Сєвєродонецьк можуть приймати тепер лише 100 людей після обстрілу медустанови російськими окупантами в суботу, повідомив голова Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

"Обстріли постійно тривають на всій території кожного міста. Ось сьогодні ми бачили, що обстріляли лікарню: її обстріляли не випадково і не просто так, а навмисне. І це був не одиночний обстріл, а понад годину саме туди й цілилися орки. Лікарня навіть горіла. Якщо раніше у нас була можливість десь 300 осіб приймати, то зараз лише 100", – сказав він в ефірі національного телемарафону #UA разом у неділю ввечері.

Раніше Гайдай повідомив, що минулої доби росіяни здійснили 11 артилерійських атак по Сєвєродонецьку: били по житлових будинках, хімзаводу, технікуму та лікарні.

"Лише за вечір поранень отримали одразу 9 мирних жителів міста. Усі вони отримали медичну допомогу у розбитій лікарні. Незважаючи на обстріл, вона продовжує працювати", – написав він у своєму телеграм-каналі.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ