Події

У МВС закликають українців не ігнорувати сигнали військових тривог та уникати великих скупчень людей найближчими днями

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко закликав українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та за можливості уникати великих скупчень людей найближчими днями.

"Коли ми чуємо сирену, необхідно ховатися в укриття. Це серйозно, адже це загроза життю українців, бо росіяни наразі посилюють обстріл", - сказав Денисенко в ефірі національного телемарафону в неділю.

За його словами, підвищена інтенсивність обстрілів останніми тижнями пов'язана не лише з наближенням святкування Дня перемоги 9 травня, а й з річницею приходу до влади Володимира Путіна в РФ (7 травня). "Багато хто хотів зробити подарунок на його річницю", - наголосив радник глави МВС.

Він зазначив, що війна триває навіть у тих регіонах України, де наразі не тривають активні бойові дії, оскільки ворожих диверсантів виявляють на всій території країни.

Крім того, Денисенко закликав громадян уникати великих скупчень людей найближчими днями, зокрема, на цвинтарях, де, крім обстрілів, громадянам можуть загрожувати і розтяжки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ