Події

У результаті обстрілів на Луганщині загинула одна людина, троє поранених, обстріляно автомобіль із волонтерами

У результаті ворожого обстрілу населених пунктів Луганської області загинула 1 особа, 3 особи поранено, також було обстріляно поліцейського та автомобіль із волонтерами, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Це сталося 29 квітня близько полудня. Росіяни відкрили вогонь у напрямку автомобіля з волонтерами, який рухався у бік Попасної. У транспортному засобі перебували двоє місцевих жителів та вінничанин. На щастя, обійшлося без жертв. Як я повідомляв раніше, в одній із пожежно- рятувальних частин втрати – вчора двох бійців госпіталізовано. Баротравму голови та осколкові поранення особи отримали при виконанні – під час виклику до Лисичанська", - написав Гайдай у телеграм-каналі в суботу вранці.

Крім цього, "у Лоскутівці, поблизу Лисичанська, вчора ввечері загинув 70-річний чоловік. А приблизно водночас на вулиці міста отримав поранення лисичанин".

Невідома точна кількість жертв у результаті обстрілу Гірської громади, яку окупанти обстрілювали впродовж п'ятниці.

"У Гірському та Оріховому ворогом зруйновано не менше 15 будинків. Заходи щодо встановлення можливих додаткових пошкоджень та постраждалих ще тривають. Також стало відомо, що під час доставки ліків і медикаментів до лікарні у Сєвєродонецьку під мінометний обстріл потрапили службовий поліцейський автобус, а також власний автомобіль поліції. Постраждалих немає", - повідомив Гайдай.

 

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ