Події

Арахамія про переговори в Маріуполі: Ми готові виїхати на такі переговори будь-якої миті, щойно отримаємо підтвердження російської сторони

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія також підтвердив готовність вирушити до Маріуполя для проведення спеціального раунду переговорів у будь-який момент після підтвердження російської сторони.

"Ми з Михайлом Подоляком готові прибути до Маріуполя для проведення переговорів із російською стороною щодо евакуації нашого військового гарнізону та мирних жителів. Представники нашої делегації підтримують постійний зв'язок із українськими силами у Маріуполі", - написав він у телеграм-каналі у середу ввечері.

Арахамія наголосив, що він спільно з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком готовий виїхати до Маріуполя будь-якої миті.

"Зі свого боку ми готові виїхати на такі переговори будь-якої миті, щойно отримаємо підтвердження російської сторони", - написав він.

Раніше Подоляк анонсував готовність провести спеціальний раунд переговорів у Маріуполі для того, щоб вивезти заблокованих українських військових та цивільних осіб.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ