Події

Частина випущених російськими військами по Львову ракет впала поряд із залізничними об'єктами - УЗ

Частина ракет, випущених російськими військами під час обстрілу Львова у понеділок уранці, впала поряд із залізничними об'єктами, повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

"Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає. І команда вокзалу, і команди поїзних бригад спрацювали чітко. Рух поїздів Львовом відновлено, будуть незначні затримки поїздів", - зазначається у повідомленні у телеграм-каналі.

Зазначається, що залізниця продовжує працювати за графіком.

Як повідомлялося, вранці 18 квітня окупанти завдали по Львову низки ракетних ударів. Міський голова Андрій Садовий повідомив про п'ять влучань ракет у місті, голова Львівської ОВА Максим Козицький - про чотири ракети.

Пресслужба АТ "Укрзалізниця" у понеділок повідомила, що ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, а під час ракетного обстрілу пасажири були розміщені у безпечних укриттях.

"Висадку та посадку на поїзди відновлено після закінчення сигналу тривоги. Поїзди, які ще доїжджають до Львова, були затримані на в'їзді в місто до відбою тривоги, наразі рух відновлено", - йдеться у повідомленні УЗ, оприлюдненому в телеграмі.

У компанії додали, що через скупчення поїздів, які очікували відбою тривоги біля Львова, можлива затримка прибуття до вокзалу. "Залізничники роблять все для мінімізації часу затримки", - підсумували в АТ.

Мер Львова Андрій Садовий також повідомляє про тимчасову зміну низки маршрутів міського транспорту.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ