Події

Російські спецслужби реалізують плани проведення терактів у РФ для нагнітання антиукраїнської істерії - Центр протидії дезінформації

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє, що російські спецслужби розпочали реалізацію планів проведення терактів на території РФ для нагнітання в країні антиукраїнської істерії.

"Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє: спецслужби ворога розпочали реалізацію плану проведення терактів для нагнітання антиукраїнської істерії в РФ", - йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що станом на 14 квітня на російському прикордонні сталося вже декілька "терактів", у скоєнні яких керівництво РФ обвинувачує українські диверсійно-розвідувальні групи.

"Пропагандистські ЗМІ з посиланням на губернатора Курської області заявили, що 13.04 стався обстріл російського прикордонного наряду в Кореневському районі. В повідомленні зазначається, що обстріл відбувся з лісосмуги на українській території. ФСБ РФ повідомила, що 14.04 з боку України було обстріляно прикордонний пункт пропуску в Брянській області, внаслідок обстрілу якого було пошкоджено два автомобілі, ніхто не постраждав", - уточнюють у Центрі.

Там нагадують, що раніше фахівці Центру вже попереджали про наміри ворога вчинити серію терористичних актів на російському прикордонні для консолідації росіян проти українців.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ