Події

Дорожній інфраструктурі держзначення Харківської області через російське вторгнення завдано збитків на близько 30 млрд грн – "Укравтодор"

Дорожній інфраструктурі державного значення Харківської області через російське вторгнення завдано збитків на близько 30 млрд грн; зруйновано або пошкоджено 11 мостів і шляхопроводів, понад 800 км доріг державного значення, повідомив "Укравтодор".

"Ці підрахунки попередні, частина області залишається окупованою, на ній тривають бої. Служба автомобільних доріг в Харківській області виїжджає оперативно, моніторить ситуацію і оновлює інформацію залежно від ситуації на фронті", - йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці служби в понеділок.

За даними Держагентства, сьогодні, 11 квітня, дорожня техніка виїхала на дороги М-03 Київ - Харків-Довжанський і М-18 Мерефа - Лозова. Підрядники – ДП "Харківський облавтодор" та ТОВ "Автомагістраль - Південь" ліквідують ямковість.

"Завдання дорожників - забезпечити безперешкодний рух транспорту громадян і доставку гуманітарних вантажів", - додали в "Укравтодорі".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ