Події

За добу рятувальники у зоні ООС здійснили 29 виїздів на подолання наслідків бойових дій

Минулої доби понеділка, 4 квітня, рятувальники ДСНС у зоні проведення ООС 29 разів виїжджали на подолання наслідків бойових дій. Загашено 11 пожеж, врятовано одну людину, ліквідовано 28 вибухонебезпечних предметів, повідомили у штабі ООС.

"Минулої доби підрозділами ДСНС, що входять до угруповання Об'єднаних сил, здійснено 29 виїздів на подолання наслідків російської агресії. Ліквідовано 11 пожеж. Врятовано одну людину і виявлено 28 вибухонебезпечних предметів. Відпрацьовано 6 залучень піротехнічних розрахунків у населених пунктах Покровськ, Новогородівка, Костянтинівка, Слов'янськ та Сєвєродонецьк", – йдеться у повідомленні на сторінці у Фейсбук у ніч на вівторок.

У ДСНС наголосили, що в результаті обстрілів російськими окупантами: у Новоселівці було поранено місцевого жителя; у Георгіївці було поранено трьох громадян та пошкоджено житловий будинок; у Нью-Йорку та Торецьку пошкоджено 5 житлових будинків; зафіксовано 7 влучань у Фенольний завод, під час яких було пошкоджено: 3 ректифікаційні колони; 3-збірники товарної продукції, міжповерхові перекриття споруди мастила, матеріальні трубопроводи, вагон цистерна та металеві споруди. Небезпеки для довкілля немає, у Сєвєродонецьку пошкоджено 4 об'єкти, з них склад запчастин, господарські споруди, гаражі, об'єкти інфраструктури, автомобілі.

Зазначається, що наразі перебито газопровід у населеному пункті Сєверодонецьк; без газопостачання залишаються населені пункти Новодружеськ (1099 споживачів) та Малорязанцеве (440 споживачів); знеструмлено 13 населених пунктів частково та 17 повністю, 95 938 споживачів залишаються без світла; без водопостачання Рубіжне, Попасна, Сєвєродонецьк, частково Гірська громада та Лисичанськ; без газопостачання 36 населених пунктів (131 944 абоненти), з них 30 повністю та 6 частково.

З Вугледара (Донецька обл.) було евакуйовано 63 особи, з них троє дітей. З Рубіжного, Сєверодонецька, Лисичанська, Попасної, Кремінної та Гірського (Луганська обл.) евакуювали 970 людей.

"Загалом у період з 24 лютого 2022 року евакуйовано з населених пунктів Луганської області близько 24 676 осіб та з населених пунктів Донецької області близько 6 735 осіб", – резюмували в штабі ООС.

Джерело: https://www.facebook.com/pressjfo.news

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ