Події

Кабмін перезапускає урядову гарячу лінію для оперативного збору запитів із гуманітарних питань

Кабінет Міністрів України перезапускає урядову гарячу лінію для оперативного збору запитів із гуманітарних питань.

"Увага! Уряд України перезапускає гарячу лінію для оперативного збору запитів із гуманітарних питань", - ідеться у повідомленні пресслужби Кабміну.

За телефоном гарячої лінії 1545 можна звертатися з таких питань: проблеми з водопостачанням, водовідведенням, опаленням; пошкодження інфраструктури: газопроводів, залізниці, комунальної інфраструктури; евакуація та повернення громадян, змушених виїхати за кордон через вторгнення РФ в Україну; потреби у продуктах харчування і товарах першої необхідності, питання продажу товарів за підвищеними цінами; потреби в ліках; потреби в пальному; питання соціальних виплат, отримання пенсій; проблемні питання з головами громад та іншими представниками місцевого самоврядування.

Наголошується, що урядова гаряча лінія працює цілодобово.

Дзвінки з території України через мережу фіксованого зв'язку "Укртелекому", телефонів мобільних операторів "Київстар", "Vodafone Україна", "Лайфселл" для заявників будуть безкоштовні.

Для громадян України за кордоном номер телефону урядової гарячої лінії +38-044-284-19-15. Оплата – за тарифами відповідного оператора зв'язку.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ