Події

В Україні найближчими днями збережеться відносно тепла та волога погода

У п'ятницю, 11 лютого, у більшості областей України без істотних опадів, лише у північно-східних областях невеликий мокрий сніг, удень у західних областях невеликий дощ, у Карпатах із мокрим снігом, повідомляє Укргідрометцентр.

У північних, східних областях та Карпатах на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу; вдень 4-9° тепла, у південній частині подекуди 13° тепла, в Карпатах близько 0°.

У Києві в п'ятницю без істотних опадів; температура вночі 1-3° тепла, вдень 5-7° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві за весь період метеорологічних спостережень 11 лютого найвища температура була зафіксована вдень на позначці 8,8° тепла у 1958-му та 1997 році, а найнижча – уночі на позначці 25° морозу у 1909 році.

У суботу, 12 лютого, у всій Україні очікується невеликий, місцями помірний мокрий сніг та дощ, уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця; у південній частині, удень і в західних областях без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла, у південних областях до 8° тепла.

У Києві в ніч на суботу помірний, удень невеликий мокрий сніг; на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, удень 0-2° тепла.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ